Jonathan Dilhan Bendtsen

Artist

Jonathan har i mere end 10 år optrådt og trænet diverse discipliner inden for Cirkusverdenen. Han mener, at Cirkus er at udstråle og dele livsglæde med publikum. Det er noget så simpelt, men til aldeleshed vigtigt. Han føler sig tilpas på scenen, hvor der er et frirum til at udtrykke sig, som han vil. Han nyder også at træne cirkus, akrobatik, jonglering og mange andre discipliner. Det er en sport i sig selv, men uden bedømmelser og facade, hvor alle har en plads til at være på. Selvom der dog ikke er mange i Danmark, som laver hvad Jonathan laver, forsøger han hele tiden at gøre sit bedste og skubbe teknikken til nye højder! For Jonathan giver det hele mening, når han får publikum til at juble over sin 10-årige lange træning.

Mads Panik

Artist

Som tredje generations cirkusartist, løber cirkus i Mads´ blodåre. Han har siden barnsben underholdt publikum i alle aldre som klovn, og på hans ethjuletcykel. Siden da har han specialiceret sig indenfor akrobatik og jonglering, som han fusionerer på scenen. Klovnen i ham er stadigvæk bevaret, i sådan grad, at den til tider skinner igennem udtrykket.

Daniel Shamitha Bendtsen

Artist

Daniel har været gennem mange kreative faser som barn, og efter gymnasiet ville han afprøve at lave cirkus. Et år på cirkus skole blev til et mere, og efter blot to år endte Daniel med en kontrakt, på et halvt år, hos Circus Monti i Schweitz. Derefter har det taget fart med andre store kompagnier som Cirque Du Soleil. For Daniel er det vigtigste at sprede glæde, kærlighed og inspiration, og det fandt han i Ny Cirkus og scenekunst.