Banebrydende New Circus Company

Book professionelle kunstnere, og lad dit publikum forbløffe

Velkommen til Volantes

Spectacular, energetic and comical

Slabam er en energifyldt, tragikomisk og forbløffende publikumsinddragende nycirkus-forestilling, som henvender sig til børn fra ca. 5 år, unge og voksne. Forestillingen med stor succes tidligere blandt andet spil på Passagefestival, Dansekapellet, Jødisk festival og på AFUK.
Tre cirkusartister kæmper ihærdigt med at spille deres show men kommer konstant ud for uheld, tekniske problemer og interne stridigheder bag scenetæppet. De gør alle tre deres ypperste for at showet fortsætter uforstyrret for publikum, men de tre artister ender i stedet med at skabe total kaos, hvor backstage og frontstage smelter sammen i et. Det hele kulminerer i en stor finale, med hæsblæsende akrobatik i op til 8 meters højde. I Slabam kommer publikum helt tæt på de dramaer og magtkampe som udspiller sig foran og bagved scenetæppet, da scenografien giver og direkte udsigt til backstage.
Forestillingen er pakke med cirkeldiscipliner som partner-akrobatik, danse-akrobatik, teeterboard, jonglering, objekt-manipulation, cyr wheel og ethjulet cykling. Alt sammen skarpt koreograferet, udført med højt teknisk niveau i en humoristisk dynamik med publikum, som går lige i sidstnævnte muskler hos både børn og voksne.
Link til trailer: https://youtu.be/tOkaiEqsnjQ

Slabam!Slabam!Slabam!

SLABAM (Refusions godkendt)

This is the perfect family show with high skilled acrobatic and juggling filled up with a lot of humor.

Fremført af Jonathan Bendtsen, Daniel Bendtsen Og Mads Panik

Led jonglering

Volantes Led act er en stor succes til aftenshows til fester og klubber. Volantes har opført denne akt på Coma club, Karrusel Festival og Zentropa film premiere blandt forskellige andre scener. Link: https://www.youtube.com/watch?v=wYZyUOAD0jY

Danmark fik talent

Golden buzzer

Jonathan gør et stort arbejde for talent konkurrencen i Danmark

Teeterboard slapstick

Denmark got talent - Finals 2019

Dommerne elskede showet

Johnny Cyr hjul

Danmark fik talent - semifinale i 2019

Hajer om bord

Fireshow

Amazing for backyard parties, wedding etc. Volantes Have a great collaboration with Cirkus Panik, and are proud of this innovative acro fire style.

LED Show

Visuelt stimulerende og energisk humørforstærker til festivaler, events, fester og bryllup mm.

Varieté Diverse

et samarbejde med Cirkus Panik

150 BPM

En forestilling fyldt med akrobatik, teeterboard og karakter gennem en historielinie. Skiftet fra et normalt job, hvor alt handler om, effektivitet og løbet om at tjene penge til en helt ny verden med at se livet fra en anden ankel.

Research


Volantes tilbyder forskellige former for workshops og klasser for alle aldre. Skoler, events, firmaarrangementer mv.
Vi elsker at inspirere mennesker gennem kropslige bevægelser og ren og skær kropslighed, da vi ved, at en aktiv krop er noget af det vigtigste for menneskers sundhed.
Vi tilbyder:
cirkusværksteder (akrobatik, partner-akrobatik, håndstand, jonglering, teater og bevægelse).

Akrobatiske workshops og klasser (inklusive håndstand).

Fysiske workshops og klasser for en sund krop.

Danseworkshops:
Pardans i: Salsa og Bachata .
Animation, gruppe- og solodansehold/workshops i forskellige dansestile.Workshops

Jonathan Dilhan Bendtsen

Kunstner

Jonathan har i mere end 10 år optrådt og trænet diverse discipliner inden for Cirkus verdenen. Han mener, at Cirkus er at udstråle og dele livsglæde med publikum. Det er noget så simpelt, men til al delehed vigtigt. Han føler sig tilpas på scenen, hvor der er et frirum til at udtrykke sig som han vil. Han nyder også at træne cirkus, akrobatik, jonglering og mange andre discipliner. Det er en sport i sig selv, men uden bedømmelser og facade, hvor alle har en plads til at være på. Selvom der dog ikke er mange i Danmark der laver hvad Jonathan laver, forsøger han hele tiden at gøre sit bedste og skubbe teknikken til nye højder! For Jonathan giver det hele mening når han får publikum til at juble over sin 10 årige lange træning.

Mads Panik

Kunstner

Som tredje generationer cirkusartist, løber cirkus i Mads´ blodåre. Han har siden barnsben underholdt publikum i alle aldre som klovn, og på hans ethjuletcykel. Siden har han specialiseret sig indenfor akrobatik og jonglering, som han fusionerer på scenen. Klovnen i ham er stadigvæk bevaret, i sådan grad, at den til tider skinner igennem udtrykket.

Daniel Shamitha Bendtsen

Kunstner

Daniel har været igennem mange kreative faser som barn, og efter gymnasiet ville han afprøve at lave cirkus. Et år på cirkus skole blev til et mere, og efter blot to år endte Daniel med et kontrakt, på et halvt år, hos Circus Monti i Schweitz. Derefter har det taget fat med andre store kompagnier som Cirque Du Soleil. For Daniel er det vigtigste at sprede glæde, kærlighed og inspiration, og det fandt han igennem Ny Cirkus og scenekunst.

Volantes er et nytænkende koncept inden for scenekunst med særligt fokus på cirkusfærdigheder, bevægelse, musikalitet og humor.
Vores koncept er at nå ud til mennesker med liveoptrædener og shows, der får den enkelte til at gå hjem med en ekstraordinær følelse af inspiration og passion.
Grundlæggerne er de to brødre Daniel og Jonathan, som altid har fundet glæden ved at bevæge sig og udtrykke sig dygtigt på scenen. Efterfølgende er de gået sammen med Mads Panik, som er opvokset i et familiecirkus og sammen dele de samme passion.
Det er nu blevet til et erhverv for dem alle, hvor hver især er nået langt i sin individuelle karriere, fra at arbejde med BMT til at arbejde med cirque du soleil og andre store kompagnier.
Om