Create value for your next event

Groundbreaking New Circus Company

Book professional artists and leave your audience amazed

Velkommen til Volantes

Spektakulære, hardbreaking og komisk

Slabam


Slabam er en energifyldt, tragikomisk og forbløffende publikumsinddragende nycirkus-forestilling, som henvender sig til børn fra ca. 5 år, unge og voksne. Forestillingen med stor succes tidligere blandt andet spil på Passagefestival, Dansekapellet, Jødisk festival og på AFUK.
Tre cirkusartister kæmper ihærdigt med at spille deres show men kommer konstant ud for uheld, tekniske problemer og interne stridigheder bag scenetæppet. De gør alle tre deres ypperste for at showet fortsætter uforstyrret for publikum, men de tre artister ender i stedet med at skabe total kaos, hvor backstage og frontstage smelter sammen i et. Det hele kulminerer i en stor finale, med hæsblæsende akrobatik i op til 8 meter højde. I Slabam kommer publikum helt tæt på de dramaer og magtkampe som udspiller sig foran og bagved scenetæppet, da scenografien giver og direkte udsigt til backstage.
Forestillingen er pakke med cirkeldiscipliner som partner-akrobatik, danse-akrobatik, teeterboard, jonglering, objekt-manipulation, cyr wheel og ethjulet cykling. Alt sammen skarpt koreograferet, udført med højt teknisk niveau i en humoristisk dynamik med publikum, som går lige i sidstnævnte musklerne hos både børn og voksne.

SlabamSlabamSlabam

Acts


Danmark fik talent

Golden buzzer

Jonathan gør et stort arbejde for talent konkurrencen i Danmark

Teeterboard slapstick

Denmark got talent - Finals 2019

Dommerne elskede showet

Johnny Cyr hjul

Danmark fik talent - semifinale i 2019

Forestillinger


SLABAM (Refusions godkendt)

This is the perfect family show with high skilled acrobatic and juggling filled up with a lot of humor.

Fremført af Jonathan Bendtsen, Daniel Bendtsen Og Mads Panik

Hajer om bord

Fireshow

Amazing for backyard parties, wedding etc. Volantes Have a great collaboration with Cirkus Panik, and are proud of this innovative acro fire style.

LED Show

Amazing for Festivals, backyard parties, wedding etc.

Varieté Diverse

et samarbejde med Cirkus Panik

150 BPM

En forestilling fyldt med akrobatik, teeterboard og karakter gennem en historielinie. Skiftet fra et normalt job, hvor alt handler om, effektivitet og løbet om at tjene penge til en helt ny verden med at se livet fra en anden ankel.

Research

Workshops


Volantes tilbyder forskellige slags Workshops og klasser for alle aldre. Skoler, arrangementer, firmaevents mm.
Vi elsker at inspirere folk gennem kropslige bevægelser og ren fysisk karakter, da vi ved, at en aktiv krop er en af de vigtigste ting for menneskers sundhed.
Vi tilbyder:
cirkus workshops (akrobatik, partner-akrobatik, håndstand, jonglering, teater og bevægelse)


Akrobatiske workshops og klasser (herunder håndstand)


Fysiske workshops og klasser for en sund krop

Workshops

Kontakt


Om


Volantes er et nytænkende koncept inden for scenekunst med et særligt fokus på ny-cirkus.
Vores koncept er at nå ud til mennesker med live forestillinger og shows, der vil give en ekstraordinær følelse af inspiration og lidenskab.
Grundlæggerne er de to brødre Daniel og Jonathan, som altid har fundet glæde i fysisk bevægelse og at udtrykke sig med diverse færdigheder på scenen.
Det er nu blevet til en profession for dem begge, hvor hver især er nået langt i deres individuelle karriere, fra at arbejde med BMT til at arbejde med cirque du soleil.

Om